Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Най-често задавани въпроси

Тук може да откриете отговор на някои от най-честите въпроси, които клиентите имат. Ако все пак не откривате точния отговор, може да се свържете с нас на online@buzzsneakers.bg и 0700 70 720.

Цялата инструкция относно ползването на нашият уеб сайт и пазаруването в него може да откриете тук.

При натискане на бутона "Вход", който се намира в горен десен ъгъл, се поява меню. В него трябва да въведете своят имейл и парола. Ако сте забравили паролата си, натиснете "забравена парола", точно под полето за парола. След това следвайте стъпките и ще получите генерирана нова парола на вашата електронна поща.

 • Buzz sneakers, чрез “www.buzzsneakers.bg” полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за регистрация в уеб сайта и покупка. Това задължение отпада, ако Клиентът е предоставил неверни данни.
 • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Спорт Вижън ЕАД може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 • Спорт Вижън ЕАД, чрез "www.buzzsneakers.bg” има право да използва информацията за предлагане на стоки и/или услуги на Клиента, за промоции, изпращане на рекламни съобщения, поздравления, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично несъгласие на същия, изпратено на следния имейл адрес: online@buzzsneakers.bg.
 • Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за “Спорт Вижън ЕАД чрез www.buzzsneakers.bg”. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 • С извършването на регистрация в www.buzzsneakers.bg клиентът се съгласява да получава персонални съобщения за промоции и актуални оферти на своя имейл адрес, който е въвел при своята регистрация. В случай, че клиентът не желае да получава рекламни съобщение, той може да се откаже от абонамента си чрез специален вграден линк за отписване, съдържащ се във всяко рекламно съобщения.

След успешно заявяване на поръчка следва физическа проверка за това дали желания от Вас артикул е наличен и в добър търговски вид, за да Ви бъде изпратен. В случай, че има проблем с продукта, заявката се анулира като Вие получавате известие за това на посочения от Вас имейл за връзка. 

Сумата се възстановява във Вашата сметка в деня, в който е анулирана поръчката Ви.

Сумата е видима във Вашата сметка до 3 дни, след анулиране на заявката.

Да, разбира се! След като изберете продукт, под снимката му натиснете бутона ПРОВЕРИ НАЛИЧНОСТИ В МАГАЗИНИТЕ и да изберете размер.

Поради различните промоции, цените на продуктие в физическите магазини може да се различават от тези на сайта.

Ще получите фактура към всяка поръчка подадена към нас. Ако желаете да получите фактура издадена на името на юридическо лице, моля изберете тази опция на сайта ни. 

Трябва да попълните задължителните полета.

Ако сте взели поръчката си, но по-късно сте установили, че поръчаната стока не отговаря на вашите очаквания, не съвпада с действително поръчаните продукти, или са възникнали други проблеми и недоразумения, моля обадете ни се в рамките на максимум 24 часа от получаването на пратката на номер +359 2 4928 699  или ни изпратете имейл с вашите данни (име, фамилия, телефон) на адрес online@buzzsneakers.bg и опишете проблема, който имате. В най-кратки срокове ще бъдете информирани за процедурата, която трябва да следвате.

Използването на промо код става след като въведете такъв в полето, което се намира в количката. При натискане на бутона Вземете Отстъпка веднага намалението на кода ще се калкулира.

Чрез използването на Промо Код имате възможност да се възползвате от специални оферти, публикувани на сайта ни.

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката  заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт с куриер на адреса, посочен във формуляра. 

Спорт Вижън възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на  българска банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане са за сметка на Клиента и е в размер 8-10 лв. В този случай клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма Спиди.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

 • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Спорт Вижън ЕАД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
 • Когато връщането на продукт е за сметка на Спорт Вижън ЕАД това става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.
 • Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
 • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
 • грешката е настъпила по вина на Sport Vision

Не приемаме връщане и рекламации на:

- Бельо

- Чорапи

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

 • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Спорт Вижън възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
 • Спорт Вижън не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
 • Спорт Вижън ЕАД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Можете да намерите формуляр за връщане тук.

Съществуват няколко варианта за плащане на вашите поръчки.

- Можете да платите поръчките си с Кредитни или Дебитни карти издадени от VISA, MasterCard и други световно известни издатели на разплащателни карти. 

- Можете да платите поръчки изпълнени чрез услугата "Наложен платеж" с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерите.

- Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

Методите на плащане 2 и 3 ви дават правото на още една безплатна услуга, наречена "Преглед и Тест". Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и изтествате в присъствието на служител от куриерската компания.

Доставката обикновено се извършва в рамките на 2-3 работни дни. В случаи на големи намаления или промоции е възможно някои доставки да бъдат забавени до 10 работни дни.

Доставката е безплатна при поръчки над 90.00 лв. В противен случай се заплаща сумата от 5 лв. за цялата страна.

Съжаляваме, но към момента доставяме само на територията на Република България.

Да, услугата се нарича наложен платеж и трябва да бъде избрана при направата на поръчка.

Да, услугата се казва Click&Collect и повече информация за нея може да намерите тук.

Поради причината, че имаме много физически магазини, някои продукти могат да идват от различни места. Поради тази причина вашата поръчка може да дойде на 2 или повече доставки.

Да, но трябва да са спазени следните условия:

- продуктът да е в търговски вид 

- да е спазен 14 дневният период за връщане на поръчка

- да има попълнен формуляр за връщане

Куриерските фирми, с които работим са:

- Speedy

Не е задължително да се регистрирате. Може да правите оръчки и като нерегистриран потребител. НО за да се възползвате от всички функции на sportvision.bg, е необходимо да създадете ваш акаунт в сайта. Процесът на регистрация е прост и изисква само основна лична информация, телефонен номер, пощенски адрес и адрес за доставка където да доставим поръчките ви.

Можете да се регистрирате, преди да започнете да търсите продукти в нашия сайт. В горния десен ъгъл на www.sportvision.bg кликнете върху бутона "Регистриране", след което ще бъдете упътени, къде да въведете личните си данни.