центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Crew slider
Buzz crew
Buzz crew
Buzz crew
News
News
arivals
arivals
Opportunities
Opportunities
Blogger Pick
Blogger Pick

News

26.
Mar
2020
News
Нека празнуваме Деня на Air Max заедно! Покажи ни таланта си и спечели чифт Air Max по твой избор! В профила на BUZZ в Instagram намери нашето стори с най-новата маратонка AM2090, направете ѝ скрийншот и ни демонстрирай таланта си! Използвай GIF, рисунки или дизайн, за да изразиш креативността си по най-добрия възможен начин. Публикувай сторито в профила си в Instagram до 29 март, тагни @buzzsneakestation и използвай #airmaxday2020, не забравяй да направиш страницата си публична.
04.
Nov
2019
News
Първият снийкър фестивал в Сърбия и най-големият такъв фест в региона - Sneakerville powered by Buzz & Tike, се проведе на 13-ти октомври на пристанището в Белград. Опашка на входа се заформи доста преди официалния старт в 11 часа преди обед, а до края на деня посетителите наброяваха 20 000 души. В неделя центърът на Белград се премести на пристанището, а около зоната на Buzz постоянно жужаха хора.
22.
Aug
2019
News
За тях може да се каже, че са родени готови. Представяме ти Златните деца на Buzz - лицата на новата ни кампания "Ready for School".  
04.
Jun
2018
News
Изминаха три години, откакто направихме първитe си стъпки и започнахме това приключение заедно в осем страни: Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора, Македония, Румъния и България. Не бихме могли дори да си представим колко сериозно и красиво ще бъде това пътешествие и колко Бъзовци ще допринесат за нашия напредък и това да ни направят по-добри.
30.
Apr
2018
News
"Винаги класически" - новата кампания на Reebok се застъпва за индивидуалността и насърчава творческото мислене Колаборирайки си с известни улични артисти - графити райтърите Съни и Фелипе Пантоне, както и немските експерти по цветове от компанията Montana Cans, Reebok създаде иновативната кампания "Always Classic" и представи своя нов силует - Club C X Montana Cans.