1. Връщане на продукти, закупени от Buzz Sneakers Station

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт по следните два начина:

- с куриер на адресите, посочен във формуляра. 

- някой от физическите магазини на Buzz Sneakers, адресите на които може да намерите тук.

В случай на отказ Buzz Sneakers Station възстановява платените от клиента суми, като използва същото платежно средство, използвано при първоначалната трансакция, освен ако потребителят не се е съгласил за друг начин; във всеки случай възстановяването няма да бъде свързано с разходи за потребителя. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата, а в случай, че не разполагате с такава, моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на клиента.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента (приблизително 8-10 лева), като за целта моля да използвате куриерска фирма Спиди, като изпратите продуктите на един от посочените във Формуляра за връщане адреси.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Спорт Вижън ЕАД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
  • Връщането на продукта става задължително с куриерска фирма СПИДИ, а не с произволно избран куриер от клиента.

  • Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  • грешката е настъпила по вина на Buzz Sneakers Station
  • При проблем с Ваша пратка можете да се свържете с нас на посочения телефон и email адрес

Не приемаме връщане и рекламации на:

- Бельо

- Бански костюми

- Чорапи

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Buzz Sneakers Station възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
  • Buzz Sneakers Station не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
  • Спорт Вижън ЕАД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Можете да намерите формуляр за връщане тук

4. При онлайн поръчки не предлагаме замяна.