Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
21.03.2022.

Raffle Time: Air Jordan 1 Mid Light Smoke Grey

ПОДГОТОВЕТЕ СЕ ЗА НОВАТА BUZZ ОНЛАЙН ТОМБОЛА

Моделът във фокуса на нашата нова ОНЛАЙН ТОМБОЛА идва от семейството на Nike. Това е Air Jordan 1 Mid “Light Smoke Grey” в култова цветова комбинация.

Кецовете, които покоряват най-големите фенове със своя култов и изключително впечатляващ дизайн, съдържат всички елементи, характерни за Nike. Убедени сме, че ще искате те да бъдат във вашата колекция.

Ето защо, в сряда, 23 март не пропускайте новата онлайн томбола на BUZZ.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ В ОНЛАЙН ТОМБОЛАТА НА BUZZ?

Записването за томболата започва в сряда, 23 март в 10 ч. и продължава до 14 ч. Като кликнете върху банера, който ще бъде видим на нашия уебсайт, ще се отвори формуляр, в който трябва да попълните данните си.

Участник може да се регистрира за томболата само веднъж, от един компютър или IP адрес. Когато въвеждате данните си, трябва да посочите размера на обувката, която искате да купите, но също така да посочите дали маратонките ви ще бъдат доставени до адрес или ще ги купите в нашите магазини в Paradise center, Сердика център, The Mall, Mall Plovdiv, Grand Mall Varna или Galeria Burgas.

Air Jordan 1 Mid “Light Smoke Grey” ще се предлага в размери от 41 до 46 на цена от 239.99 лв. След попълване на формуляра на вашия имейл адрес ще бъде изпратено имейл, потвърждаващ, че сте кандидатствали успешно за томбола. Избраните за закупуване на този ексклузивен модел Air Jordan 1 Mid “Light Smoke Grey” ще бъдат уведомени същия ден.

Ако сте били избрани за правото да закупите модела и сте посочили това да стане в наш магазин, ще имате 48 часа, за да купите Air Jordan 1 Mid “Light Smoke Grey” в размера, за който сте кандидатствали.

Очакваме ви в новата онлайн томбола на BUZZ. Късмет!

Екипът на BUZZ

Подобни статии