Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
10.08.2022.

Escape in the city with Terrascape 90

Здравейте, Buzzers!

Аз съм Кев и пиша това Buzz Blog Story за първи път. От известно време съм активен на румънската хип-хоп сцена и вероятно някои от вас вече ме познават от Instagram, където съм известен като @kevinaqwe.

Уличният стил винаги ме е определял, а Nike Air Max Terrascape 90 привлече вниманието ми и решихме да избягаме заедно в големия град.

Класическият силует на Air Max 90 се среща с новите технологии и новите материали. В допълнение, концепцията за рециклиране, внедрена в този модел, прави страстта ми към кецовете още по-голяма. Ясно виждам, че Nike полага усилия да има неутрален отпечатък върху планетата и аз лично смятам, че всеки от нас трябва да е наясно колко важна е средата, в която живеем. Като крайни потребители ние се наслаждаваме на градската мода, но също така носим отговорността да поддържаме природата чиста. Материалите, използвани за направата на Terrascape, идват от рециклирани отпадъци и мисля, че това е много готино!

Освен екологичния аспект, Nike Air Max Terrascape 90 напълно отговаря на очакванията ми! Те са удобни, подходящи за натоварен ден, когато сте във вечно пътуване от точка А до точка Б. Приятно текстурираната горна част обгръща крака перфектно, а подметката очевидно е силната страна на всеки Air Max. Намерих външния му вид за интересен, тъй като е леко прозрачен, което му придава първокласен футуристичен вид. Този ретро-футуристичен коктейл е изключително готин според мен. Явно привлича вниманието и дори не се нуждае от крещящи цветове за това. За да бъде аутфита перфектен, за това малко бягство в града избрах освен Nike и тениска Buzz, която е от невероятно приятна материя.

Nike Air Max Terrascape 90 и много други градски облекла за сезона могат да бъдат намерени в магазините на Buzz или онлайн.

До следващия път,

@kevinaqwe

 

Подобни статии