Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Блог
02.11.2022.

Do it JUMBO, never do it tiny

Здравей crew,

 

Въпреки че сме в средата на есента и използваме последните слънчеви дни на тази година, времето все още позволява носенето на ярки цветове на гардероба и бели кецове. Ето защо този път моят избор е Nike Blazer '77 Jumbo.

Nike Blazer '77 Jumbo е кец с вечен дизайн. Огромният Swoosh дизайн на тези кецове и големите връзки им придават забавен и необичаен вид. Кожените елементи с декоративен шев и меките велурени бомбета внасят ретро излъчване. Дебелият, мек език подобрява синхрона на силуета и осигурява по-голям комфорт. Въпреки че са "високи" кецоже, реефната материя на петата е еластична, което модернизира класическата визия на този модел и ги прави лесни за обуване.

Отстрани има огромно (JUMBO) лого на Nike, което в началото изглежда доста агресивно, но този момент ми привлече вниманието. Външната подметка придава типичен вид на Nike, докато персонализираната гумена подметка има отличителен грайфер и предпазва от подхлъзване. Ако искате да бъдете забелязани, където и да отидете, без да се отказвате от удобството и качеството, тези кецове са идеалният избор за вас.

Семплата цветова комбинация отива буквално на всичко и е много лесена за комбиниране. Надявам се да ви хареса както и на мен. Моделът Nike Blazer '77 Jumbo се предлага във всички магазини на Buzz, както и онлайн.

@plugoja

 

Подобни статии