Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.03.2019.

GOING BACK TO 1990

Както можем да забележим уличният стил става все по-популярен и много от нас използват Instagram като извор на вдъхновение. От облекла в стила на стрийт културата от световните седмици на модата до популярните личности на Instagram – почти всички са се отдали на вълната и разменят токчетата за цветни маратонки.  Мога да твърдя, че съм човек, който цени хубавия чифт спортни обувки, които да привличат вниманието, но все пак да са удобни. Според мен, маратонките имат способността да дадат нов вид на едно облекло, защото живея и се обличам по израза „обувките говорят по-силно от думи“.

Без твърде много промени в сравнение с оригиналния дизайн, Reebok Aztrek е представител на класическите маратонки за бягане, с привкуса на нашумелите в момента ретро елементи, което ги превръща в напълно подходящи за улицата. Със сигурност можем да забележим как стилът на 90-те се завръща със смелите цветове и ретро графичните елементи.

Тази година Reebok Classic отново представи модела Reebok Aztrek, създаден от Кристиан Тресер през 90-те, и с това си творение той осигурява великолепната репутация на Reebok. Причината точно този модел да е толкова популярен е резултатът, в който се преплитат иновацията, класиката и функционалността в едно. Aztrek е в различни цветови комбинации, започвайки от оранжево-бяло, черно-бяло и червено-синьо, което дава свободата да експериментираш с различни дрехи. Този модел пасва страхотно на начина, по който се обличам. Ако се стремите към спортно-елегантния стил, препоръчвам аутфит изцяло в черно, черно сако, и тесни дънки. Ако пък искате да постигнете ежедневен вид, се насочете към най-изтърканите си дънки, широко зимно яке, или ако сезонът го позволява – дънково яке и бяла пола.

Reebok Aztrek са перфектните маратонки за хората, които обичат „класическия външен вид с елемент на изненада“. Най-хубавото е, че когато ги носиш, изглеждаш стилен, и не ти се налага да търчиш из града на токчета. И все пак ако комбинираш тези маратонки с бизнес облекло, можеш да дадеш воля на креативността си и да „нарушиш правилата“ именно заради Aztrek. А ако бързам и трябва да се придвижа скорострелно от едно място на друго, тези маратонки са най-удобните спортни обувки, които притежавам, а за мен няма нищо по-важно от удобството заедно с това да изглеждам страхотно.

 

Buzz on,

Beatricia 

Подобни статии