центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
07.08.2019.

I got that Rasta vibe

Здравейте, братя и сестри от снийкър културата! Отново е онова време от годината, когато слънцето блести ярко и силно, готините вайбове са навсякъде около нас, а животът се подава от всеки ъгъл на големия град. Време на спокойствие, но и на забавления и фестивали, на които любимите ни изпълнители споделят любовта си с нас и я разпръскват във въздуха. Говорейки за любов, на 19ти юли Nike лансира нов силует – Air Max 200, за който няма нужда да споменавам, че си го взех веднага щом новините стигнаха до мен.Обувката комбинира части от минали и обичани модели като Air Max 270 и Air Max 720, но днес достига пълния си потенциал и навлиза напълно във футуристичния и модерен лайфстайл. Nike избра този дизайн, който следва извивките на силуета по ергономичен начин. Техниката, използвана при избора на цветовете, и различните текстури се съчетават перфектно с дизайна и по този начин правят модела още по-смел и иновативен. Материалите и по-специално начинът им на употреба допронасят много за структурата и устойчивостта на Air Max 200.

На местата, където обувката може да се огъва имаме гъвкави и леки материали, подобни на мрежа, а около връзките - устойчивостта на единични или двойни кожени ленти. Мекият велур, който играе роля на допълнителен слой, помага и за стабилността, а твърдите кожени елементи при пръстите и петата придържат крака на едно място. Подметката от пяна обхваща въздушния балон, а външният слой твърда гума ги държи заедно върху повърхността. Освен, че е в красива цветова гама, вдъхновена от Растафари, Air Max 200 е и всичко, което някой би очаквал по отношение на технология от титан като Nike.

Nike Air Max 200 прикова вниманието ми и знам, че няма да ги сваля следващите няколко дни – като дете, което е получило нова играчка и не може да я остави. Щастлив съм, че приятелите ми от Buzz Sneaker Station ми ги показаха, а на вас препоръчвам да ги разгледате в магазините и онлайн.

Надявам се, че блог сторито от тази седмица ви допадна. До следващия път и не забравяйте – останете смирени, верни на себе си и честни преди всичко!

Поздрави,

El Nino

Подобни статии