Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.11.2019.

It’s that jolly freezing time!

Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен съм да не губя мобилността си през зимата и да съм все толкова активен, колкото и през останалото време от годината, и да не изоставям най-важното за мен – комфорта. Имайки предвид това, реших да се разходя до Buzz Sneakers, където приятелите ми ми показаха тези Nike Rhyodomo. Стратегията ми е да ги използвам като първа стъпка в защитата ми от студа.

Обувам ги и излизам навън, за да ги запозная с обстановката и жужащите улици на Букурещ. Харесва ми кройката, прибрани са на правилните места и са достатъчно здрави, за да издържат и на по-тежки условия. Войнишкото зелено и технологичния дизайн допълват грубоватия вид на Nike Rhyodomo, но те предоставят гъвкавостта и комфорта на кожените кецове. Докато вървя към спирката, се разсейвам от едно много весело кученце и стъпвам в локва. За момент застивам, но виждам, че водата се стича по кожата, без да намокря крака ми. Явно Nike са снабдили модела и с водоустойчив слой в горната част. Това много ми харесва! Единственото, което правя, е да използвам суха кърпичка, за да върна лекия им блясък. И вече сме готови за снимки. Ето една.

За мен е важно да съм близо до екшъна, защото това ме мотивира. Така съм си избрал и съм много доволен, че съм заобиколен от толкова креативна енергия. А за да се справя с всичко, имам нужда и от правилните приспособления, за да ми топло, когато съм навън, да нямам притеснения да външния вид и все пак да бъдат в моя спортен стил. Затова се доверявам и на Nike Rhyodomo, които да се погрижат на всичките ми нужди. Знаете, че съм голям фен на Nike, защото съм израснал с кецовете им, и всеки път, когато си купувам нов чифт, не оставам разочарован. И съм сигурен, че и този път изборът ми е правилен.

Сега е време да вървя. Благодаря ви, че сте с мен днес. Ако искате и вие да се снабдите с новите Nike Rhyodomo, само проверете в Buzz магазините или онлайн.

 

До следващия път. Желая ви всичко най-добро!

El Nino

Подобни статии