Blogger Pick
22.01.2020.

START THE NEW YEAR WITH NEW BALANCE

Здравейте, хора и добре дошли в реалността! След толкова много празници и партита се завърнахме към истинския живот. Толкова се радвам, че започвам годината с моето Buzz Crew и New Balance. Хвърлихте ли око на този нов модел? New Balance X Racer е съвършената обувка за този сезон.

Трябва да отидете на бизнес среща? Сложеше си X Racer. Ще ходите на парти? Сложеше си X Racer. Не знаете какво да обуете, когато ще излизате на кафе с приятел? Сложеше си X Racer. Това, което искам да кажа, е че можете да ги носите навсякъде. Това е вторият модел в X-серията, след X-90, който черпи вдъхновението си от по-малко популярните 90-тарски маратонки за джогинг, за да създаде съвременен, изчистен хибриден силует. Обичам тези кецове, защото са тренди, невероятно удобни, идеални да ги носиш по цял ден и същевременно са изключително леки.

Средната подметка ABZORB подобрява омекотяването при всяка стъпка и заедно с това „абсорбира“ по-резките съприкосновения с различни повърхности. И, разбира се, улавят окото, защото са уникални и иновативни и хората няма да ви пропуснат на улицата. О, и съм очарована, че този модел има прекрасния вайб на 90-те. Сложете си X Racer и започнете годината с невероятна опора.

Ако изберете дамските NEW BALANCE X-RACERS кецове да бъдат ваш партньор през 2020, можете да ги намерите в най-близкия BUZZ магазин, както и онлайн. Ще се радвам да чуя реакциите ви. Пожелавам ви всичко най-страхотно и да поддържате добрата енергия през цялата година.

Antonija

Подобни статии