центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.06.2020.

TIME TO REACT

Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.

Тъй като животът започва бавно да се връща към нормалния си ритъм, днес ще ви споделя повече за един модел, подходящ за горещите дни, и спорт, който е най-новото този сезон -  Nike React Element 55 SE.

 

 

Вдъхновен от поколения бегачи като Nike Internationalist, моделът Nike React Element 55 SE е лек и удобен, създаден за нас, градските бегачи, ентусиастите на улицата, опортюнистите,които излизат навън с мисълта за нови възможности. Силуетът стъпва уверено на Nike React технологията, която предоставя лекота при движение, независимо дали си излязъл на разходка, да бягаш или на кафе. Дизайнът е допълнен от светлоотразителни елементи за по-добра видимост в слабо осветени места. Аз съм голям фен на Jordan и не мога да не спомена сафари принта в задната част на обувката и кожените детайли, които допринасят за по-урбанистичния външен вид на модела. Текстилната горна част в комбинация с въжените връзки предоставят такава стабилност на стъпалото, че няма да усетите разликата между ходене, бягане и спринтиране.

 

 

Nike React Element 55 SE идва в различни цветове и всеки може да попълни колекцията си според вкуса си. Моделът е наличен в магазини Buzz, както и оналйн. А освен обувките, можете да намерите и класическата черна тениска със силното послание “Most definitely, it”.

 

 

За мен е удоволствие да си комуникирам с всички вас – хората, обичащи страхотни кецове. Пожелавам ви всичко най-хубаво, добро здраве и слънчеви дни.

 

Чест преди всичко!

El Nino

 

Подобни статии