центърът за обслужване на клиенти няма да работи на

1.05, 03.05 и 06.05

Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
24.02.2021.

CHOOSE RETROFUTURISM AND PUMA RS-X MIX

Когато започнах да танцувам, Puma беше най-важният бранд. Особено моделът Suede. Трудно беше да надминеш такава класика. С промяната в стила ми, смених и някои от кецовете си, но Puma остана в сърцето ми. И затова толкова се радвам да видя как брандът държи лидерската си позиция в последните години. Всичко започна с новите версии на моделите Suede и Clyde, които спечелиха момичетата, фенове на устойчивата мода. След това брандът реши да се впусне в света на chunky кецовете и даде на света  RS-X, след което последва цялата серия RS модели.

Просто се разходете в града и се огледайте с какво са обути децата днес. Puma на всяка крачка.

Но защо се наричат RS? Серията е основана на моделите за бягане на Puma от 80-те (Running System) и това си личи. Независимо на колко години сте, дали сте виждали видеокасети, аудиокасети или 8-bit Nintendo, тези кецове Puma са върхът.

Избрах RS-X MIX, защото обичам морскосиния цвят на почти всякакви модели. Харесва ми, че цветовете не са твърде крещящи, могат да паснат на всеки аутфит и този зелен детайл е напълно достатъчен.

RS-X MIX в момента са представени като лайфстайл обувки, но ако се върнем в края на 80-те и началото 90-те, това щеше без проблем да е обувка за бягане. Харесва ми, че лентата отстрани е на линии (също като в първите модели), което за мен е доста по-креативно решение в сравнение с това, което сме свикнали да виждаме от немския гигант.

Те са удобни, скокливи, а полиуретановата вътрешна подметка определено допринася за удобството, а големият бонус, е, че когато съм с тях, се чувствам по-готин. Меката висока средна подметка си върши работата страхотно.

Този модел се превърна в първия ми избор, когато излизам от вкъщи – без значение от дестинацията и с какво съм облечен. Знам, че някои хора ще ме гледат неодобрително, но важното е, че на мен ми е удобно. Живеем във времена, когато е важно да се приемаме такива, каквито сме.

Puma бързо променя ситуацията. Брандът навлиза и в света на баскетбола с едни от най-добрите баскетболни модели. Единственото, което остава, е да се появят по-добри играчи, защото Kyle Kuzma не минава… поне за мен. Популярният рапър J. Cole сериозно ги промотира и подобрява репутацията им в хип-хоп средите. А знаете колко е важно това за един бранд. Следващият път, когато излезете в реалния свят, наблюдавайте какво ви заобикаля – свят, в който Puma печели.

Franjo

Подобни статии