Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.06.2021.

Let's have a pastel summer

Здравейте, хора!

Готови ли сте за лятото? Аз вече да!

Това лято изборът ми се случи за секунда - моделът Nike AM95. Всички много добре познавате Air Max 95 - кецовете с легендарен статус в уличната култура, за които можете да откриете страшно интересни истории свързани със символиката, която придобива в различните субкултури. Дебютират преди две десетилетия с неоново жълти елементи, които приковават вниманието. А през 2021 са при нас в по-лежерна, пастелна гама. Това беше първото, което ми хареса в тях. Светло лилавото и лавандуловите нюанси са перфектни цветове за сезона.

Тази година Nike отново са с изключително внимание към детайла и стил подхождащ на дамитe.  Новите AM95 с класическия си силует и пастелни тонове напомнят точно за онзи фънки вайб на 90-те, който свързвам с отпечатъка на Air Max върху Хип Хоп културата, сигурна съм че всички ще намерите правилните референции за това.

Тази година модата прави много силна препратка към  90-те, с цветове, силуети и дизайн, освен това тази ера остава в историята с едни от най-култовите си модели познати на sneaker културата. Тези 95-ци са новите ми любимци, защото са съвършен микс от невероятен комфорт и тренди усещане. Емблематичните странични панели отново се отличават с по-ярки открояващи се цветове - точно за лятото, докато видимата Air камера в петата ми дава удобство с всяка стъпка.

Освен това са много лесни и за комбиниране. В горещите дни предпочитам малко по-широките дрехи като oversized тениска в комбинация с къс клин или къси панталони. Така не се и съмнявам, че новите ми Nike AM95 ще изпъкнат и ще са в светлината на прожекторите. Пък и времето за летните фестивали настъпи!

 

Своя чифт можете да намерите в магазини Buzz, както и онлайн.

 

До следващия път,

Akasha

Подобни статии