Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
02.02.2022.

AF1 SHADOW – MY WELL KNOWN LOVE

Здравейте, хора!

Днес ви представям модел кецове, които ме плениха с детайлите си. Това е Nike Air Force 1 Shadow. Въпреки че на пръв поглед изглеждат семпли, с класически силует на Nike AF1, те се отличават с набор от специални, различни стилизирани детайли, които следват оригиналния вид на кеца, но в определени части слоевете се дублират и създават ефект на „сянка“.

В магазините на Buzz, както и онлайн, можете да намерите няколко различни цветови комбинации на този модел, като най-много ме привлече контрастът на пастелно зелени и лилави детайли на бял фон. Тъй като тази цветова палитра е тенденция от известно време, няма да е трудно да ги комбинирате и включите в ежедневните си аутфити.

От всички детайли на тази преработена класика, със закачливи и интересни елементи, моят фаворит е масивната подметка, която с дублираната си Air зона, този модел визуално изглежда още по-голям. Вярвам, че Nike Air Force 1 Shadow ще се хареса на всеки, който като мен обожава обувки с големи подметки.

Nike Air Force 1 Shadow ще ви вдъхнови да играете с различни стилове и комбинации от дрехи. Независимо дали става дума за дневни или вечерни, спортни или елегантни аутфити, с AF1 Shadow ще разчупите монотонността на зимните комбинации.

Бъдете здрави и до следващото стори,

 

Ina

 

Подобни статии