Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.02.2022.

Streetwear empowered, starring adidas Superstar

Здравейте всички!

Измина известно време, откакто за последен път създадох Buzz Blog Story, и мога честно да кажа, че ми липсвахте! През цялото това време се грижех за моите творчески проекти, в танца и хореографията. Както добре знаете, прекарвам много време на сцената, в учебния център по танци и в студиото. Част от ежедневието ми е пътуването между тези три места и за това трябва да нося чифт удобни кецове, които харесвам и мога да комбинирам с елегантно облекло, което ми дава увереност.

Идвайки от брейк денс сцената, очевидно кецовете, в които се чувствам комфортно и ми помагат да правя движения без ограничения, са adidas Superstar. През своите 50 години, откакто се появи първият силует, те мигрират от баскетболна икона в такава на уличната и хип-хоп културата. Какво ги направи толкова успешни и защо издържат толкова много десетилетия, с толкова много модни вълни, оставайки там горе сред звездите? Първо, защото те си спечелиха славата сред танцьорите както поради налагането на културата на уличната мода, така и поради факта, че са супер стабилни и не можете да се нараните носейки ги. Те имат перфектния профил за брейк денс и фрийстайл. Приземяванията са точни и сцеплението е превъзходно. Със сигурност това би казал един скейтбордист - adidas Superstar е въплъщение на съвършенството.

Нещото, което най-много харесвам в Superstar е, че могат да се комбинират с всеки аутфит. Ако решите да носите яке или жилетка и чифт джинси или спортни панталони, черните adidas Superstar се съчетават перфектно. Точно както съчетах белите с моя градски аутфит, състоящ се от худи adidas Trefoil или черно спортно долнище adidas. Бях приятно изненадан от сатенената визия и материалите, използвани от adidas за този модел Superstar, които са толкова приятни на допир!

Тези, както и много други варианти на Superstar, могат да бъдат намерени в магазините на BUZZ Sneaker Station или онлайн.

До следващия път, успех!

Bogdan

Подобни статии