Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
02.03.2022.

ALWAYS SPRING AND FRESH IN NEW FAVORITES FOR BUZZ SNEAKER

Палми, море, слънце... Знаете ли, че пролетта е най-красивата?

И докато отброяваме заедно последните дни на зимата, е идеалният момент да представим пролетните фаворити на BUZZ в перфектната среда. Февруарското слънце ни позволи да покажем всички цветове и дизайни на новите модели в пълен блясък, а нашите приятели Luka, Jelena, Lana и Andrea нямаха търпение да ги изпробват и да дадат мнението си.

Luka: Като създател на видео и винаги търсещ вайръл TikTok или reel, практичните неща като комфорта очевидно винаги са на първо място за мен. Може да съм предубеден (в края на краищата аз съм голям фен на Nike), но просто не можете да сбъркате с Nike, когато става въпрос за стил. Март е месец на Air Max и леките облаци в идеално синьото небе и средиземноморска атмосфера ме вдъхновиха да избера класиката на Air Max - Nike Air Max 95. Истинска пролетна цветова схема, привличаща вниманието и пасваща добре на всички поводи. И повярвайте ми, ще искате да измислите поводи, само за да ги носите. Не на последно място, тези маратонки, с техните 20% рециклиран материал, се превърнаха в част от усилията на Nike „Move to zero“ за намаляване на отпадъците и нашия въглероден отпечатък. Знаейки това, някак си се чувствам още по-горд, докато ги нося.

Jelena: Персонален треньор и бъдещ строителен инженер - "в мен са две личности", както се казва в популярната песен. Трудно е да намеря модели, които да отговарят на моите нужди и необичаен начин на живот. Така че, като правило, моят очевиден избор винаги е бил черен или бял Air Force - класически, универсален стил, комфорт Air - и това не е нищо ново за мен. Този път обаче, независимо дали е пролет, аромат на море, освежаващ топъл вятър в косата ми или нещо друго, не можах да устоя на модела Fontanka, който така закачливо съчетава цветове, запазвайки сериозността и наследството на ретро атмосфера, която върви заедно с Force. И благодаря на Nike за пяната React в средната част на подметката – тя може и да не се вижда, но е много осезаема. Краката ми определено са благодарни след 10+ часов работен ден.

Lana: adidas FORUM съществува вече 38 години и предполагам, че традицията е нещо, което наистина може да се усети. Още при първия досег с пищната, кожена горна част, след като ги грабнах от рафта, с класическа баскетболна визия, масивна платформа, подчертана с бял тегел и минимални акценти на елегантно черно, този модел се обръща към поколения и поколения, разказвайки своята история. И наистина има какво да каже! Като човек, който на практика винаги е бил част от модната култура, не мога да се отърся от впечатлението, че точно такива модели на FORUM са това, което поддържа култа и вечния статус на марката с 3-те ленти.

Andrea: Легендарен, разпознаваем силует, смела платформа, естетика на минимализма и внимавайте сега - кристали Swarovski®, които в зависимост от ъгъла отразяват светлината по различен начин. Като човек, който се занимава с дизайн, този подход ме изуми ми и ме накара да се влюбя в новия adidas FORUM BOLD от пръв поглед и докосване. Умишлено казвам „докосване“, защото качеството на горната част от кожа в комбинация с луксозни кристали наистина дава усещане за върховна свобода и самочувствие.

До следващото стори, останете свежи и грабнете нови модели в магазините на Buzz и онлайн магазина, защото, както виждате, това е една завладяваща колекция.

Много поздрави от Черна гора от разширения състав на BUZZ Crew!

Подобни статии