Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
09.03.2022.

Spring Nike

Здравейте Buzzers!

Казвам се Nina Retar и отново ви подготвих нов блог, този път в пролетни цветове.

Nike Huarache е легендарен модел, който тъкмо празнува своята 30-та годишнина. За първи път срещнах модела в ранните си тийнейджърски години, когато гледах The Prince of Bel-Air, където Уил Смит блесна с новия модел на Nike.

Първоначално проектирани да завладеят състезанията, те превзеха улиците през годините и така станаха популярни дори сред феновете на сникър културата. Освен с уникалната си форма, те се открояват и с ярките си цветови комбинации. Обувката е проектирана да пасва на краката ви като чорап, идеална за бягане. Кецовете са изключително леки и минималистични, отличаващи се със специална технология. Първоначалният им рекламен слоган е бил „прегърнахте ли краката си днес?“, който идеално описва дизайна на обувките, в които се чувствате сигурни и готови за всичко. С годините кецовете се преместиха и на баскетболното игрище, което показва тяхната универсалност.

Въпреки факта, че кеца е проектиран като спортен модел, Nike Huarache е чудесен за комбиниране с модни дрехи. Избрах Nike Huarache в комбинация от бяло и нежно розово, което комбинирах с пролетен аутфит в същите цветове. Сетът се състои от подходящо долнище и яке от удобен и мек плюш, който ви топли дори в студените пролетни сутрини. Целият комплект се откроява с релефни графики Nike Air, които се простират по цялата дреха.

Кецовете Nike Huarache можете да намерите в магазините на BUZZ. Предлага се и в класическо бяло, комбинация от кафяво и оранжево и бяло с лилаво и неоново зелено. Освен дамски, можете да намерите както мъжки, така и детски модели в различни цветови комбинации. Определено нов пролетен хит!

Можете да намерите пролетния сет на Nike и кецовете Nike Huarache в най-близкия магазин на Buzz или онлайн.

 

До следващия път,

Nina

Подобни статии