Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.03.2022.

Chuck Taylor All Star Move - The “It Girl” sneakers

Здравейте хора,

Завръщам се с ново стори, нови кецове и заредена за настъпващата пролет.

Наистина направих невъзможното: намерих универсалните кецове, които са must have за тази пролет. Chuck Taylor All Star Move са готини, модерни и подходящи за най-различни аутфити. Убедена съм, че когато чуете Converse веднага в главата ви изниква образа на емблематичния черно-бял силует, който всеки през 90-те е притежаваше в гардероба си. Днес, сто години по-късно от създаването на Converse, продължаваме да го носим и да е все така тренди. Chuck Taylor All Star Move е с познатия дизайн и разположение на логото, а в комбинация с много леката EVA подметка с лек наклон, гарантират пълна свобода на движение и ще искаш да ги носиш всеки ден.

Навярно сте забелязали, че обемните силуети завладяха градската и модна сцена през последните години, а аз като един запален sneakerhead следя всички нови тенденциите в света на кецовете. Затова избрах Chuck Taylor All Star Move. И ако сте свикнали да виждате класическия Converse, то този модел ще ви грабне с още по-изчистени линии и висока подметка.

Chuck Taylor All Star Move са истинска находка за всеки стил. Аз ги съчетах със супер модерните за сезона дънки с разкроени крачоли, нестандартен тишърт на adidas и суичър за layering и комфорт през прохладните пролетни дни.

Вземете Chuck Taylor All Star Move и целия ми аутфит в магазините на Buzz или онлайн.

До нови срещи,

Akasha

Подобни статии