Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.03.2022.

KEEP IT SIMPLE WITH AIR MAX

Здравейте всички,

В днешната публикация в блога искам да подчертая важността на комфорта на нещата, които носим, не говорим за пижами, а за стилните неща, които можем да носим всеки ден. Представям ви Air Max Dawn, модел, който ще спечели и вашите сърца. Красиви, стилни, модерни и удобни, какво друго искате от чифт кецове? Спечелиха ме на мига, сигурна съм, че ще пленят и теб.

Ако кажа, че се влюбих в този модел, би било недостатъчно. Има нещо изцяло първично в този дизайн, въпреки че е напълно опростен и не съдържа прекалено силни цветови комбинации. Горната част е изработена от рециклирани материали, така че освен да се наслаждавате на комфорт, вие запазвате и природата! Въпреки че наистина имам всякакви модели кецове Nike, от Jordan до Air Max 95 и Air Force, трябва да отбележа, че това са най-удобните маратонки, които някога съм притежавала.

Удобни, леки и стилни – кецовете Nike Air Max Dawn са модел, който накратко може да бъде описан като must have. И да, можете да подсилите всеки свой аутфит с тях. Комбинирах ги със зелен суитшърт на Nike и черен клин, които тотално допълиха сета ми с този вечен модел.

Намерете своя Air Max Dawn в най-близкия магазин на Buzz и онлайн!

До следващия път,

Lulu

Подобни статии