Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

 

Здравейте всички!

 

Обикновено съм от другата страна на обектива на фотоапарата, но признавам, че също толкова обичам да бъда изненадан от артистично око във фотосесия. Пролетта е щедра с цветовете си, когато природата на града оживява и външните температури са още по-приветливи. Идеалното време да вляза в градския пейзаж с удобно облекло!

 

 

RS-Z Core са кецове, които трябва да имате през следващия горещ сезон, ако искате да изградите този футуристичен уличен стил. Но не забравяйте, че самата мода е игра! В тези нонконформистки времена не мога да кажа, че все още има някакви строги правила по отношение на отделните части на аутфита. Вие сами можете да бъдете художник, а дрехите са само инструментите, чрез които изразявате себе си. Puma RS-Z Core ви помага да бъдете смели, защото не можете да останете незабелязани, когато ги носите.

 

 

Когато ги обух, Puma RS-Z Core ме обгърна с невероятен комфорт. Ходенето е сигурно и стабилно. Много е важно да споменем, че технологиите, идващи от света на спорта, създават тези неща, които са станали съществени: комфорт, стабилност, оптимално омекотяване и устойчивост. Ще видите как всички те се задействат, когато ситуацията го изисква, например когато трябва да ускорите малко темпото си в градското придвижване. Можете да разчитате на RS-Z!

 

 

Лично аз избрах да комбинирам тези Puma RS-Z Core със спортно долнище на Nike и удобно худи. Кецовете също се предлагат в различна цветова комбинация като черно/сиво, за да отговарят на всеки стил; от семпло облекло до по-смело забелязващ се аутфит.. Бъдете супер готини този сезон!

 

До следващия път,

 

Ciprian

 

Подобни статии