Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.04.2022.

NIKE Air Zoom Fire - SNEAKER WITH ATTITUDE

Здравейте! Аз съм Maša (в instagram @_sixonenine_), пиша ви за първи път и трябва да кажа, чувствам се много по-удобно в осмоъгълника, на Rave Podium или в моето дизайнерско студио, отколкото на клавиатура.

Въпреки това, аз съм щастливa да мога да споделя мнението си за "Street Style", така че вече преборвам сценичната си треска.

Дните ми често са претрупани от задължения, винаги бързам, но се радвам на тази динамика, защото само когато съм в движение, се чувствам наистина себе си. Стайлингът е повече от външен вид, това е отношение и послание, поради което ми е приятно да следя тенденциите, но по мой собствен, както обичам да мисля, специален начин. Боря се в Октагона, инструктор съм по кайтсърфинг и редовен гост (и домакин) на рейв партита, така че мисля, че разбирате - дългите елегантни рокли и лъскавите перли всъщност не са моят стил.

Аз съм моден дизайнер, също имам и собствена марка, така че всеки елемент от стила ми е внимателно подбран. Спортният сет Nike Jordan "Спокойно. Аз съм навсякъде." NIKE Air Zoom Fire го допълва „И се наслаждавам на всяка стъпка от пътуването ". Специфичната естетика се вписва перфектно със специфичния начин на живот, а смелите дизайнерски линии ви насърчават да продължите напред. Цветовата комбинация е уникална, тя ви отличава от останалите, а технологията Zoom Air ви носи абсолютно удовлетворение, като малка тайна, която само вие знаете.

Издръжливата гумена подметка има удобен отговор за всяка повърхност и е доказателство за ангажираност към детайлите, поради което Nike Air Zoom Fire е първият ми избор.

Стилът на улицата е неразделна част от мен. Както казах, това е отношение, но може да се открои в безброй творчески начини. Достатъчно е да бъдем смели, малко дръзки, за да може да комбинира несъвместимите - асфалт и блясък, елегантност и уличен стил. Необичайните щампи, текстурите и цветовете са същността на този стил и ви дават пълна свобода, да го изразите по всякакъв начин.

P.S. Stage fright has already passed, now I can't wait to write to you again, I'll be back soon with a new styling.

Намерете Nike Air Zoom Fire в магазини Buzz (или онлайн) и покажете свободата си възможно най-скоро.

P.S. Сценичната треска вече е отминала, сега нямам търпение да ви пиша отново, скоро ще се върна с нов стайлинг.

Maša 

Подобни статии