Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
04.05.2022.

RETRO SNEAKERS MADE IN PART WITH RECYCLED CONTENT

Уважавам и нося марката с "трите ленти" от детството, най-вече заради семплостта, духа, имиджа и стила. Цялата история на adidas, братята Ади и Рудолф, годините, в които са започнали, и „градът с наведени глави“ ме привлече още повече да обичам тази епична марка.

Аз съм Владимир Пешков, или както ме познава публиката - LD Pistolero @ldpistolp

Присъствам активно на рап сцената повече от 15 години и от 2008 г. активно тренирам кендо.

Днес имам няколко официални студийни издания зад гърба си и с 3-ти дан съм член на националния отбор по Кендо на Северна Македония и инструктор на юношите в "Zen Ken Dojo Yoshin" в Скопие.

Спортът, музиката, улицата и детските площадки през годините изградиха стила ми, а тези, които ме познават, знаят, че стилът ми е adidas.

Що се отнася до кецовете, "Shell shoes" са моят тотално неотменим избор. Мога да ги нося буквално с всичко!

На жаргонен език adidas Superstar е ПОВЕДЕНИЕ. Въпреки че идеята им е да бъдат ниски баскетболни кецове, те много бързо преминават от баскетболно игрище към улицата. Ежедневието ми, видеоклиповете, тренировките и изявите ми не могат да минат без adidas Superstar и белите високи чорапи.

Веднага забелязах конкретния модел Superstar. Кожената горна част и предна част остават верни на миналото, изглеждайки точно като оригинала от 70-те. Създаден отчасти с рециклирано съдържание, генерирано от производствени отпадъци, например отпадъци от разкрояване на други модели и битови отпадъци, за да се избегне по-голямото въздействие върху околната среда от производството на необработено суровини.

Този модел adidas Superstar, както всички останали, може да намерите в магазините на Buzz, както и онлайн.

До следващото блог стори.

Поздрави,

LD Pistolero

Подобни статии