Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Хей!

Измина известно време от последния ми блог пост, така че позволете ми да се представя отново. Аз съм Naser Gutić, известен в танцовите води като B-boy Naki. Отново имам нови и свежи кецове, на които да се наслаждавам всеки ден. Тъй като за мен, като професионален танцьор на брейк, обувките са най-важната част от аутфита, винаги избирам най-добрите кецове. Можете да видите как им се наслаждавам от снимките ми.

Този път се спрях на нещо различно, а именно кецовете Puma. Puma е известна основно в света на спорта, но завзема територии и в света на модата. Впечатлен съм от новата версия на кецовете Puma MIRAGE SPORT с техния щур дизайн и ярки цветове. Те се отличават с дизайн, вдъхновен от DJ културата, придаващ футуристичен вид, подходящ както за дансинга, така и за улиците. Меката средна част на подметката и леката конструкция ще ви впечатлят и ще внесат ново измерение на лекота в ежедневието ви.

Кецовете Puma MIRAGE SPORT са наследници на линията Mirage, която датира от 70-те години на миналия век, известна тогава като маратонки за бягане. Моделът има разпознаваемия силует на старите модели, които се преплита с новия дизайн. Кецовете се съчетават както с модна, така и със спортна визия, аз ги комбинирах с черен сет от колекцията BATMAN. Черното долнище и подходящото горнище с кройките и скрити дизайнерски елементи напомнят за костюма на известния герой от този филм. Цветовете са тъмни, а материята и щампите имат микс от гланцов и матов финиш. Бялата тениска BATMAN се откроява с разпознаваемото лого на прилеп.

Кецовете Puma MIRAGE SPORT се предлагат в мъжки и дамски варианти. Най-новия модел се предлага в два цветови варианта, комбинация от синьо, червено и жълто, която аз носех и комбинация от приглушени тонове с добавка на ярък оранжев и модерния цвят градински чай.

 

Puma MIRAGE SPORT и много други модели могат да бъдат намерени на уебсайта на Buzz или в магазините. В Buzz можете да намерите всичко необходимо, от различни кецове до модерни дрехи и аксесоари.

 

До следващия път.

 

Naki

 

Подобни статии