Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
18.05.2022.

Explore “Off The Wall” Attitude

Хей, хора,

Нямах търпение да се завърна при вас с ново стори.

С настъпването на лятото се старая да използвам всеки свободен момент от времето си навън, наслаждавайки се на топлите слънчеви дни. Лятото е любимото ми време през годината, защото мога да излизам по-често с приятели, да търся нови приключения и разбира се, имам пълна свобода да експериментирам с избора на аутфит и свежи кецове.

И като си говорим за свежи кецове, в последно време съм привлечен към естетиката на силуетите от 70-те. Един от брандовете, който предлага голямо разнообразие на готини кецове от тази ера, е Vans. За разлика от останалите марки, корените на Vans са дълбоко свързани със скейт културата проправяйки си път в стрийт модата и досега.

Vans Old Skool веднага прикова вниманието ми, щом го видях. Харесах модела, защото супер лесно се комбинира с всичко и същевременно придава лек небрежен стил на аутфитите ми. Силуетът, първоначално познат като Vans #36, дебютира през 1977 г. с уникално допълнение, а именно легендарното лого на Vans. На пръв поглед случайната рисунка с название "джаз ивица“, нарисувана от основателя Пол Ван Дорен, много бързо се превръща в един от най-разпознаваемите елементи върху кецовете.

Old Skool отдава почит на наследство на Vans, като същевременно oстава емблематичен. Горната част на модела е изработена от текстил и естествен велур. Вземайки под внимание корените на бранда, кецовете са подсилени в областта на пръстите и имат здрава подметка за максимално сцепление. Силуетът е подплатен в областта на глезена за повече комфорт, мекота и стабилност на крака. В днешното ми приключение в градската джунгла тествах новите ми Old Skool в комбинация с trendy аутфит – суитчър на Vans и оранжеви шорти adidas за акцент, за да допълват вайба.

Вземете Vans Old Skool и целия ми аутфит в магазини Buzz или онлайн.

Stay fresh,

Poppin’ Simcho

 

 

Подобни статии