Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.06.2022.

Walk On Air with Nike Air Max 2021

Ще започна този блог с първото изречение, което изрекох, когато ги видях: „Какво е това, космически кораби?“

 

Тези Nike Air Max 2021 има тотално футуристичен вид. Гледайки изцяло новия силует, връзките, езикът и подметката веднага привличат вниманието. В горната част са различни материали. Основата е от сив найлон. Около връзките и петите има кожен елемент. Има гумени точки в предната част и мрежа от вътрешната страна на кеца. Видими оранжево-жълти шевове свързват всичко това.

Подметката е много впечатляващ елемент. Състои се от две части. Отзад има забележим жълт Air unit с черна гумена клетка около него. Частта под предната част на подметката от бяла пяна. Над междинната подметка има оранжева гумен кант.

Друг плюс е, че този Air Max е част от проекта Move To Zero, базиран на устойчивост. Модната индустрия е една от най-замърсяващите индустрии в света. Nike иска да помогне за намаляването на това и поне 20% от материала на модела се рециклира. Съществуващите пластмаси, прежди и текстил се използват повторно за намаляване на емисиите на CO2. С проекта си Move To Zero те се опитват да спасят Земята навреме.

 

По отношение на комфорта бих могъл да използвам много суперлативи, за да опиша тази кецове. Air unit, пяната и гумените подметки осигуряват супер меко усещане. Това е правилният избор за всички, за които комфортът е на първо място, независимо дали отивате „само” до магазина или на тичане.

Nike за пореден път потвърди, че наследството може да се живее и границите могат да се преместват всеки път. Nike Air Max 2021 са кецовете, които трябва да имам в колекцията си, които ще искам да нося всеки следващ сезон.

Можете да намерите Nike Air Max 2021 в различни цветове, които ще предизвикат смелостта ви на улицата, в магазините на Buzz и онлайн.

 

Ще се видим много скоро,

 

Kiki

 

Подобни статии