Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.06.2022.

Ninja mode

Изследванията показват, че тялото помни предварително научени двигателни действия и че някои привидно забравени умения се нуждаят само от малко напомняне, за да се активират отново. Нещо като каране на колело... Не съм сигурен кой е изследвал тази тема, но знам, че умението ми да пиша нещо смислено не е на дневен ред. Въпреки че поддържам формата си с упражнения, изглежда, че писането е някак пренебрегнато от днешния ви герой. Нямайте нищо против това, няма да е по-малко ценно от повечето заглавия на вестниците днес.

 

След като вече споменахме упражненията, трябва често да сменям кецовете си. Добре, на първо място, защото съм сникърхед и се чувствам добре, а след това и защото наистина се движа много и ги нося, така че бързо се озовавам без тях. Ще припишем това на тренировките. Този път включих „режим нинджа“ и тръгнах да търся семпли, леки и изцяло черни кецове. Имах нужда от чифт, в който да тренирам и танцувам, но и да изглеждам готино, докато вървя по горещия белградски бетон.

adidas Ozweego е модел, който лесно пасва на това, което търсех и с който се сдобих в магазина на Buzz. Тъй като ги имаха в моя размер, очевидната следваща стъпка беше да изляза от магазина с тях. Разбира се, трябваше да направя някои танцови движения, за да пробвам маратонките!

 

Чували ли сте за технологията ADIPRENE преди? Нито аз, но трябваше да разбера защо тези adidas са толкова удобни. И ето го... ADIPRENE, приятели! Специална технология на подметката, специфична само за adidas, абсорбира силата на удара и осигурява превъзходно омекотяване. Материята е доста еластична и когато ги носите за първи път, веднага се влюбвате в това колко са удобни.

В допълнение към комфорта има хубави детайли, които правят паралел с първия модел от '98 г., но и преработени иновации, внедрени в днешния модел... И детайлите никога не оставят никого безразличен. Това знам от живота и дневния хороскоп. Тъй като тези години са някак новите  деветдесетте, поне що се отнася до модата, Ozweego се вписва перфектно и стилно с това дете от 90-те. Мога да ги нося с спортен сет, панталон, шорти, всичко, което ми хрумне. Вървят добре през нощта и за разходки с велосипед - комбинация, която обичам да смесвам, когато се връщам от танцова тренировка.

Независимо дали сте „човек от старата школа” или супер съвременен герой, препоръчвам тези маратонки на всички - децата на ХХ век и вие - децата на модерното време. adidas Ozweego е новият ми любим чифт обувки за танци и нямам представа - изглежда, че тези блогове са малко по-лесни за писане.

 

Lex


 

 

Подобни статии