Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.07.2022.

Get that Cali style with Puma Cali Dream Lth

Здравейте хора,

Лято е, мирише на липи, а в главата ми като на лента се сменят образи на пусти тропически плажове, култови партита, яка музика и много фестивали. Вървя устремено из софийската градска сцена на лов за нови емоции, а компания ми правят чисто новите ми кецове Puma Cali Dream Lth.

Изборът ми се случи за секунди. Моделът Puma California е добре познат и обичан силует от 80-те. Първоначално лансиран като обувка за корт, тези кецове бързо си извоюват легендарен статус в уличната култура. Това, което отличава Puma Cali Dream Lth от останалите силуети е начина на изработка на обувката, откъдето идва и наименованието на модела. Свежи, класически и най-важното удобни – от 2018-та моделът придобива по-небрежна и изчистена визия. Това беше първото, което ми хареса в него.

Cali Dream Lth са съвършен микс от невероятен комфорт и тренди вайб. Високата подметка на кецовете и елементите върху тях са заимствани от градската среда. Puma Cali Dream Lth е силует, който винаги бих избрала, защото ми дава свободата на изразя себе си.

Puma несъмнено отделят внимание към детайла и стила на момичетата. С класическият си силует и лежерна външност, Cali Dream Lth могат да се комбинират лесно с всеки аутфит. Знаете, че стилът ми е един от начините, с които изразявам себе си. Обичам контрастите, затова съчетавам моите бели кецове с феноменално мекия розов екип на Juicy Couture. А за мацките, които търсят по-елегантна, но фънки визия за лятото, ви представям втория ми аутфит с рокля от любимите Juicy Couture.

Вземете Cali Dream Lth и целия ми аутфит в магазините на Buzz или онлайн

Your girl,

Akasha

Подобни статии