Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.07.2022.

Go Sustainable

Здравейте на всички, казвам се Йелена, но може да ме познавате като @catwomenn от Instagram. Като човек, който винаги избира класиката, когато става въпрос за дрехи, винаги съм била на друго мнение за кецовете - защото избирам необичайно. Ето защо този модел кецове на Nike веднага привлече вниманието ми!

Това е моделът W NIKE SPACE HIPPIE 04, който е част от колекцията Nike Space Hippie, която се състои от четири различни модела, всеки от които е изработен от рециклирани материали и има свой собствен уникален дизайн. Трябва да кажа, че съм доста впечатлена и от опаковката, която също е от рециклирани материали.

Но да се върнем към кецовете. Space Hippi е история за трансформираните отпадъци. Не само това е най-лекият силует в колекцията, но горната част съдържа цели 75% преработени материали – от рециклирани пластмасови бутилки, тениски... Впечатляващо, нали? Това, което ги прави специални е и уникалната естетика - от цветните неонови детайли до асиметричната форма на подметката, наподобяваща картина на Вселената. Удобство и лекота са само едни от думите, които перфектно определят този модел.

Не забравяйте, че можете да намерите W NIKE SPACE HIPPIE 04 във всички магазини на Buzz Sneaker Station, както и онлайн.

 

@catwomenn

Подобни статии