Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.08.2022.

COOL SKATER BOYS WEAR VANS

Здравейте, хора!

 

За всички вас, които не ме познавате - казвам се Marko Bursać и съм невероятен фен на скейтборда. Занимавам се с този спорт от 8 години и започнах, когато станах на 19. Ако все още се чудите дали не е късно да започнете нещо, веднага ще кажа, че не е. Просто – най-хубавите неща ти се случват, когато си готов за тях. И при мен беше така. Отначало се чудех дали не е твърде късно да започна да карам скейтборд, но с времето разбрах, че не е. Успях да преодолея страха си от неизвестното и да се впусна в едно съвсем ново и безценно преживяване. Сега участвам в много национални и международни състезания, като на някои от тях имам забележителни резултати.

 

 

Обичам скейт културата най-много заради чувството за принадлежност, защото тук няма значение откъде идваш, какъв пол си или на колко години си - ако си фен на скейтборда и всичко, което идва с него, ще се впишеш без проблем. Важно е да сте водени от адреналин и да сте готови да дадете най-доброто от себе си по всяко време.

 

Ето защо обръщам специално внимание на избора на скейт обувки. Те са предимно Vans или Nike SB, тъй като са модели, специално създадени за борда. За мен е важно да имат равна и стабилна подметка и да са изработени от здрава велурена кожа. Не крия, че Vans ми е любим бранд. Тъй като не мога да откроя само един модел, имайки предвид опита си до момента, ще се опитам да ви кажа защо харесвам кецовете на тази марка.

 

 

Всеки път, когато ги нося, винаги съм очарован от усещането на дъската, дори и при дълги карания. Комфортът е нещо, от което всеки скейтър се нуждае, а кецовете Vans осигуряват точно това. С протектор, който има голямо връщане на енергия и намалява умората на краката, мога да обикалям из града на борда и да покорявам скейтпарковете цял ден. Или нощ. Те са здрави, стабилни и издържат дълго време. Това, което най-много ме очарова, е тяхната естетика – те имат семпла и класическа визия, която е подчертана от автентично присъствие. Детайлите в горната част на кецовете са нещо, с което марката е известна. Не можете да ги носите без да ви забележат.

 

 

Обикновено ги комбинирам с удобно худи Vans и шорти с шахматен десен, които за много кратко време станаха популярни в цял свят. Лесно се вписват в моето определение за стил, което обикновено означава – широки, светли дънки или черен панталон и овърсайз тениска. Нося ги за всякакви поводи и често мога да кажа, че това са кецове за всичко – както за каране на скейтборд, така и за излизане, но и всичко, което се случва между тях.

 

 

Можете да намерите любимите ми кецове Vans, както и облекло, което може да допълни всеки аутфит, в магазините на Buzz или онлайн.

 

До следващия път,

Подобни статии