Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Хей!

Вероятно вече ме познавате, защото съм работила с екипа на Buzz няколко пъти. Ако все още не сте чували за мен, аз съм Агата Коциянчич, фен на модата и комфорта. Тъй като остават броени дни от лятото и много обичам да се възползвам от тях навън в града, любимият ми избор в момента са спортните стрийт стайл дрехи на adidas. Тъй като обичам семплия, удобен и спортен стил и смятам, че не съм единственият ентусиаст, ще ви представя любимите си артикули, с които можете да правите щури аутфити.

Любимите ми обувки са модерните и удобни кецове, с които стилно допълвам аутфита си. adidas Forum Bold е представен през 1984 г. и бързо завладява света. Баскетболното ДНК се завръща по улиците по-смело от всякога. Присъстват всички класически елементи: X дизайн и луксозна кожена горна част. Новият модел е издигнат на по-високо ниво с платформа, която допълва тоалета ми. Така че те са идеални за всички нас, които обичаме спорта и модата едновременно. Нека ви кажа защо ги харесвам толкова много и как обичам да ги комбинирам.

Нося кецове всеки ден, защото обичам да спортувам активно и затова ми е важно те да не ми пречат в ежедневието. За тези горещи летни дни, adidas TEE DRESS е моята задължителен елемент. В комбинация с adidas Forum Bold създават перфектния ми летен аутфит, който никога не пропускам.

Това, което най-много харесвам в модела на adidas Forum Bold е, че могат да се комбинират с всяка дреха. Дори и да решите да носите комбинация от къс клин adidas SHORTS TIGHTS или дълъг клин adidas 3-STRIPES leggings, комбинирани с тениска adidas adicolor Classics Trefoil, тези кецове стоят добре. На финала може да добавите якето adidas Originals Primeblue, което красиво допълва тоалета с 3-лентови детайли по дължината.

Можете да намерите маратонки adidas Forum Bold и другите споменати артикули на уебсайта на Buzz или в магазините.

Забавлявайте се и се смейте много.

Agata

 

Подобни статии