Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
31.08.2022.

Keep the summer with Nike Air Max Pre-Day SE

Здравейте, Buzz!

Аз съм Звезди от Buzz Crew’20 и Mint Stories, блог, в който споделям страстта си към модата, фотографията и пътуванията. Точно тези три мои любими занимания ме доведоха отново тук при вас, за да ви заредя с малко слънчево и въздушно настроение. Имам и едно важно съобщение – открих как лятото никога да не свършва. С най-новия модел от емблематичната серия на Nike Air Max - Nike Air Max Pre-Day SE, който днес ще ви представя и ще ви дам няколко идеи за супер съчетания.

Започвам с това, че моделът е семпло съчетание между розово и бежово, което е супер защото обичам в гардероба си да имам практични и лесни за съчетаване нюанси. И двата цвята са супер неангажиращи, същевременно свежи и ефектни. Е, малкото слънце е любимият ми елемент, защото точно тези закачки в един модел хващат веднага вниманието и се превръщат в акцент. Аз съчетах новия Nike Air Max Pre-Day SE с ефирна пола с плисе и лимони, която се връзва супер с летния дух, който те носят. Можете да комбинирате със спортна тениска от Buzz с изчистен дизайн или топ. Детайлът прави една визия ефектна, затова аз обожавам да съчетавам тоалетите си спрямо точно тези малки акценти.

Освен да комбинирам различни визии, за мен е важно и да нося „устойчива мода“ – тренд, който Nike налагат и следват от години при всеки свой модел. Новият Nike Air Max Pre-Day SE също е изработен от рециклирани материали, като тук са заложили и на естествените материи, като лен, от който е изработена по-голямата част от обувката. Сигурна съм, че този избор не е случаен, а лично на мен ми напомня за ретро хамаците, в които лежиш на плажа безгрижно и гледаш морето. Точно толкова летящо в облаците се чувстваш и с Nike Air Max Pre-Day SE, което се допълва и от силуета с почти изцяло видима въздушна капсула, която и визуално придава усещане за лекота.

Ако и вие вече сте влюбени в технологиите и моделите на Nike, в BUZZ можете да откриете още много техни модели в селекцията им. И преди да ви кажа чао от мен, бързам да ви споделя и още една новина от BUZZ. Търси се най-новото попълнение в супер #BuzzCrew! Условията са много простички:

  • Харесва ти да се снимаш и да изразяваш стила си със своите дрехи
  • Обичаш да разказваш визуални истории и си истински фен на сникър културата

Ако смяташ, че „Ти си човекът на Buzz” – пиши на ….. с кратко представяне и няколко снимки и отговор „Защо точно ти си най-добрият избор за #BuzzCrew’”.

Аз ви гарантирам, че е супер яко и ще следя с нетърпение кои са новите готини попълнения.

А сега ви казвам чао и до нови Buzz срещи!

Звезди

Подобни статии