Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
07.09.2022.

Air Max 270 - when the combination of colors tells a personal story

Air Max 270 беше пуснат за първи път през 2018 г. за деня на Air Max и веднага се влюбих в него. Това, което ме взриви, беше простотата на силуета - неопренова конструкция като "чорап", която обгръща крака, подметката и огромна въздушна възглавница в петата. Минало и бъдеще се сливат, история на видима технология, започнала с модулите Air Max и „прозорец“ във вътрешността на маратонката.

Nike винаги е играл важна роля по улиците, но по-голямата част от техните топ модели са предназначени за спорт. И точно затова станаха популярни по улиците - всички искаха топ модел, предназначен за най-големите спортни звезди. Air Max 270 е първият лайфстайл модел Air Max. Можеш да тичаш в тях, дори съм ги виждал във фитнеса, но тяхната цел е животът. И какъв живот.

Невероятно лек и удобен, точно това, от което се нуждая за моите 10+ хиляди крачки. Отне ми една-две разходки, за да свикна с високата въздушна камера, но точно тя е това, от което имах нужда. Ритам петата си, когато ходя (попитайте моя съсед, който живее под мен), така че ми е забавно да виждам Air Max 270 да се компресира и разширява, докато вървя. Аз съм маниак на кецовете, съжалявам, малките неща ме правят щастлив.

Процесът на обуване на 270 е бавен, но щом е на крака ми, отнякъде свири божествена музика и се появява светлина.

Видях отзиви онлайн, където ги търкат с телена четка - и не боли, както може да потвърди моят маслиненозелен чифт, който имам от Air Max Day 2018. На онзи чифт разбрах, че за широкото ми стъпало (допълнително - ляво) ми трябва по-голям номер, но ако нямате широки стъпала – не се притеснявайте – те отговарят на размерите и заложете на вашия.

Air Max 270 се предлага в хиляди цветови комбинации и те привлякоха вниманието ми поради друга причина - със своите нюанси на сиво, черно и синьо те ми напомнят на Nike Air Foamposite One, носен от тогавашния баскетболист на Orlando Magic - Пени Хардауей . Това е друга история за правилата на NBA, когато Пени беше възпрепятстван да играе с кецове "с твърде много цвят", не пасваше на фланелките, имаше твърде малко черно. Той взе маркер и боядиса горната част на Foamposite в черно, като по този начин заобиколи правилата. Penny има специално място в сърцето ми и този цвят на 270 ми напомня за това. Това е важното за мен - че кецовете разказват история, история за неща, които са важни за мен и които означават нещо за мен. Няма значение, че не всички ме разбират, важно е аз да разбирам себе си.

FRANJO

Подобни статии