Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
21.09.2022.

HEADS UP

Ако търсите чифт черни кецове, които можете да носите из града или докато тренирате, не търсете повече.

 

Върнах се с нова история и нов любим „go to“ кец и този път това е нов модел – Nike Air Max Flyknit Racer.

Вече знаем, че Nike непрекъснато разширява границите във всички области и мога да кажа, че и този път не ни разочароваха! Nike Air Max Flyknit Racer е направен от рециклирани материали и отпадъци, без компромис с дизайна и издръжливостта, този модел е чудесен избор.

 

Стилът на Nike е добре познат и популярен по целия свят, а Air Max Flyknit Racer е чудесен пример за това. Въпреки че са унисекс, кецовете се предлагат в различни цветове – което означава, че има модел за всеки и за всеки повод. Това, което ме привлече най-много в този модел, е външният му вид, който е едновременно елегантен и изтънчен, което им дава възможност да се комбинират с аутфити по различни начини. Но това, което ме спечели, беше техният комфорт. Толкова са леки, че не ги усещам при ходене.

Свободния стил е нещо, което е характерно за мен и стила ми на обличане. Често можете да ме видите да комбинирам този тип панталон със суичър или класическа бяла тениска и чифт хубави кецове.

Накрая мога само да кажа - какво чакате? Поръчайте ги онлайн или отидете до най-близкия магазин на Buzz Sneaker Station и вижте защо този модел е създаден за вас.

 

@catwomenn

 

 

 

Подобни статии