Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.09.2022.

COOL AND COMFORT

Здравейте Crew,

Ще се опитам да се представя с три изречения. Казвам се Адна Субашич. Много хора ме познават от късометражния образователен детски филм "Открий енергията си" и от социалните мрежи. Аз съм голям фен на модата и модните тенденции и обожавам да се снимам.

Аутфитите, които избираме, са част от нашето ежедневие и са един от начините да се представим, да покажем кои сме. Въпреки че ние сме тези, които избираме, случва се някои модели да избират нас. Точно това се случи с тези красиви кецове adidas Astir.

Горната част от кадифе и синтетика, мека и приятно обгръща краката, като им дава лекота и здравината, от които се нуждаят. Можете да ги комбинирате с различни цветове и да паснат на напълно различни стилове. Винаги се лутам от спортни към елегантни дрехи, така че за мен е важно новите любими кецове да могат да се носят при всяка възможност, без да се замислям. Този път ги съчетах с класически дънки и тениска adidas Adicolor.

Новите кецове Astir със сигурност се превърнаха в новите ми любими обувки, защото ми дават свободата да изразявам себе си по най-добрия начин и да изследвам нови модни хоризонти.

Моделът adidas Astir се предлага в магазините на Buzz и онлайн.

Ваша Adna!

Подобни статии