Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.10.2022.

ROLLING THE DICE WEARING NIKE AIR MAX 90 XCAT

Хей ти!

В природата есента е настъпила, но сме свикнали да започваме нова страница всяка година по това време. Като училище, например, или някакъв проект, професионално казано. Началото е страхотно за мен, защото пиша блог за първи път в Buzz и съм много развълнуван! Аз съм Алекс, но можете да ме наричате и с името ми на изпълнител „Dice“. Обичам рими и игри на думи и съм активен в хип-хоп сцената с Kev, с когото имам процъфтяващо музикално супер сътрудничество.

За всеки рапър облеклото е много важен аспект, защото предава нещо. Може да даде малки улики: музикални предпочитания или афинитет към определена марка; това е дори указател за нашия характер. Споменава се от много рап изпълнители, от Fabolous и Jay-Z до Lloyd Banks. От малък бях привлечен от градския стил и усетих, че широките дрехи ме определят. Тъй като са торбести, те са супер удобни – а комфортът е много важен за мен. Ето защо избрах да нося тези прекрасни Nike Air Max 90 XCAT днес. Новият дизайн на горната част привлече погледа ми в този класически силует Air Max 90. Кожените елементи са в перфектна хармония с материалите от синтетични влакна, които позволяват на крака да диша. А стилизираният надпис NIKE на петата е абсолютно брилянтен!

Лично аз виждам зелените акценти като аналогия, доведена до факта, че Nike са използвали рециклирани материали за производството на тези кецове в борбата си за опазване на природата и целта им да постигнат нулеви въглеродни емисии и нулеви отпадъци, според тяхната кампания „Move to Zero“. Но също така тези зелени акценти придават нотка оптимизъм, желан контраст с есенната краска по върховете на дърветата. Това е така, защото Air Max 90 винаги ще бъде свеж на градската улична сцена, независимо от сезона или модните тенденции.Искате комфорт и стил? Знаете отговора. Като всеки Air Max 90, тази версия на XCAT е много разнообразна. Съчетах ги с худи Air Jordan, идеална за времето навън. Въпреки че моят стил на обличане е „баги“, както споменахме по-горе, Nike Air Max 90 XCAT пасва на почти всяко облекло. Могат да се носят както със спортни аутфити, така и с по-класически гардероб. Комбинацията от класика и свободно време е много актуална. Няма да сбъркате с Nike Air Max 90, повярвайте ми!

Всичко, което искам да кажа е: отидете и вижте сами. Просто слезте в BUZZ и ги пробвайте, със сигурност ще има магазин във вашия район. Вижте как можете да ги съчетаете с елементите на гардероба си или дори да приемете чисто нова визия, като говорим за всички промени, които носи есента. Не се срамувайте, персоналът във всеки магазин на Buzz е много любезен, знае най-новите тенденции и може да ви даде супер готини съвети! Както и да е, можете да ги намерите и онлайн, ако имате по-натоварен график.

С пожелание за спокойна есен, изпълнена с цветове и усмивки!

Dice

Подобни статии