Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
26.10.2022.

ВСЕЛЕНАТА НА NEW BALANCE

Здравейте, хора,

Това съм аз – Александър. Или Screamoe, както ме познават повечето хора – диджей, създател на съдържание, колекционер и любител на добрите и качествени маратонки.

През годините много обувки са минали през ръцете… ъ-ъ-ъ, през краката ми. Първоначално залагах повече на визия, отколкото на удобство и издръжливост, но с годините мнението ми се промени и сега притежавам само обувки, които едновременно изглеждат добре, удобни са и издържат теста на времето с отличен. Една от марките, които според мен безпрецедентно отговаря на всички тези качества, е New Balance.

Отношенията ми с бранда започнаха преди няколко години, когато за първи път обух New Balance 574 – истинска класика! В края на миналата година допълних колекцията си с новите, но все така емблематични New Balance 327 и 237. Тогава си дадох обещание, че ще се опитам да изляза от своя балон на любими марки и да пробвам нещо различно – пък току-виж съм останал приятно изненадан. Така колекцията ми с маратонки се увеличи с още три нови чифта от New Balance.

Когато в началото на тази година ме попитаха, коя е моята топ обувка за изминалата 2021 г., без да се замислям казах New Balance BB550. Още преди да ги бях обувал, знаех, че има нещо специално в този баскетболен силует. Не знам дали това се дължи на начина, по който изглежда – ретро, семпло и в същото време супер стилно. Не знам пък дали не е факта, че си отива с абсолютно всичко, което имам в гардероба си, но в момента, в който ги сложих на краката си, си казах „това е моята обувка”.

Естествената бяла кожа, цветните панели, по-плътният език и специфичният дизайн на подметката правят New Balance BB550 задължителен чифт в моята ежедневна ротация. Като човек, който прекарва съществена част от ежедневието си на крак, докато пускам музика или в движение, бързайки за среща или снимки някъде из града, за мен е важно маратонките, които съм избрал за деня, да бъдат наистина удобни. И въпреки че New Balance BB550 не са сред обувките с най-меки подметки от асортимента на марката, за мен са точно в целта.

Семплият и ненатрапчив брандинг на модела придава изтънчена и класическа ретро визия, която перфектно успявам да съчетая в по-ежедневен аутфит с дънки и суитчър, със спортно долнище в почивните дни, когато отскачам за кафе или за бърз пазар до магазина или с нещо по-стилно като панталон и риза.

Достъпната цена и високото качество са още една причина, защо New Balance BB550 е глътка свеж въздух. Определено обувка, която бих препоръчал на всеки.

Може да намерите New Balance  BB559 и целия ми аутфит в магазините на Buzz или онлайн.

До нови срещи,

Screamoe

 

Подобни статии