Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
09.11.2022.

ADIDAS FORUM BONEGA - правя изявление

Когато говорим за кецове adidas, не е нужно да философстваме много. Трите ленти говорят сами за себе си. Популярната марка, която управлява света на спорта и стрийт стайл модата от десетилетия, пусна още един римейк на популярния си модел.

Най-добрата баскетболна обувка - adidas Forum - икона на уличните обувки, пусната на пазара през 1984 г., събра и постави началото на нарастващата модна общност на уличния стил в Ню Йорк.

Кецовете Forum са неоспоримо наследство на уличната модна култура и те празнуват влиянието си с новия модел на Bonega.

Първо, ще спомена какво не можете да видите от външната страна на тази кец. Стелка от мемори пяна. Еха! Още при първото докосване, прилепва по стъпалото ти все едно стоиш върху облак, който помни отпечатъка ти. Може ли да бъде по-перфектно? Кецове за ходене, бягане и танци? Създаден за комфорт през целия ден.

Така че това, което е важно за мен е, че тези кецове са меки, а горната част от висококачествена кожа е мека като масло.

Лесно е да стъпвате с комфорт и стил и да се чувствате по-високи с огромната и изключително здрава подметка на платформа.

Цветът на кецовете и дизайнът вървят с всяка креативна идея за аутфит, която имате, независимо дали ще обядвате с момичетата, или измисляте спортен уличен аутфит, със сигурност ще оставите впечатление. Специалното докосване придава намек за златен цвят и гарантирано ще събуди вашата вътрешна бляскава дива.

 

Forum Bonega е частично направен от рециклирани материали, генерирани от производствени отпадъци, за да се избегне по-голямо въздействие върху околната среда от производството на нови материали, респект към adidas за това.

Така класическите баскетболни кецове, наскоро преработени с нови пропорции, отново, толкова години по-късно, въвеждат нови тенденции и се налагат на всички любители на кецовете като незаменим моден избор.

Suzana

Подобни статии