Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
16.11.2022.

COZY AUTUMN VIBES

Здравейте всички,

Ето ме пак. Както знаете, моят моден стил е спортно-елегантен. Бих го описала като небрежен и преди всичко удобен стил на обличане. В ежедневието, което включва ходене на лекции, излизане на кафе с приятели или разходка, обикновено избирам неща, в които се чувствам удобно и комфортно. Последният път ви запознах с модела кецове adidas Astir. И този път оставам последователна на стила си, чрез който рисувам любов към модата, комфорта и кежуъл излъчването. Ако и вие като мен сте търсили модерни дамски кецове за тези есенни дни, представям ви модела Reebok Club C Geo Mid.

Удобството е важно за всички нас, но разбира се и кецовете да са модерни и да се съчетават красиво. Изработени са от комбинация на материали, от луксозен велур и кожа в горната част и ви осигуряват комфорта, който заслужавате.

Масивна външната подметка и пета със средна висояина подчертават атрактивния външен вид. Кецове с класическо излъчване. Reebok Club C Geo Mid са маратонки, предназначени за ваше удоволствие, а аз ги комбинирах с бял анцуг и бежова тениска, класическа ежедневна топла визия, която всички обожаваме.

Поръчайте ги онлайн или отидете до най-близкия магазин на Buzz Sneaker Station и вижте защо този модел е направен точно за вас.

Ваша Adna!

Подобни статии