Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.11.2022.

NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE

Здравейте, хора!

Казвам се Аня, Попов Аня и да, това е препратка от филма за Джеймс Бонд, защото филмът е базиран на героя на Душко Попов, който е бил троен агент. Не съм агент, но съм на свободна практика, така че пътувам дигитално до всички краища на света и моето мартини („Разклатено, не разбъркано“) е „dojč“ кафе.

Тъй като работата ми не изисква да съм в офиса с костюми и обувки, стилът ми е небрежен със спортни елементи. Така че кецовете са незаменим детайл, който съчетавам дори с поли и рокли. Предпочитам ги в ярки цветове и много щампи.

Постоянно съм в движение, така че за мен е изключително важно кецовете ми да са удобни и точно такъв е моделът Nike Air Max Bliss. Въздушната камера за омекотяване Air Max, вградена в леката пяна на подметката, създава пружиниращ комфорт при всяка стъпка.

Вдъхновени от природата и всичко, което тя може да предложи, тези кецове се съчетават с модерни технологии, за да осигурят комфорт като никой друг.

Специален акцент бих поставила върху неоновия цвят, който се отличава от това сиво зимно време и придава смелост на всяка стъпка, която правите с тези кецове.

Комбинирайте ги с щампи и смели цветове от новата колекция на Nike. Потърсете Nike Air Max Bliss в най-близкия магазин на Buzz или онлайн.

Dare not to fit in!

 

@popovanja

Подобни статии