Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.11.2022.

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation

Любопитството ми се събужда всеки път, когато видя чифт кецове, които харесвам. Освен че ги искам, очевидно. Но се опитвам да открия историята зад силуета, както прави всяка моя песен. Първоначално предназначен за бягане, Air Max 95 е първият модел, при който предната въздушна камера е видима, а swoosh-ът е малък и дискретен. Първоначално Серджо Лозано, дизайнерът на Nike ACG, смята, че Air Max 95 сам по себе си е подпис на Nike и вече не се нуждае от представяне на марката чрез логото. Абсолютно харесвам този скрит външен вид, малко „под прикритие“ и затова избрах днес тези Air Max 95 Black/White/Blue.

Малките неоново зелени акценти върху външната част на подметка са знак на почит към състезателната страна на концепцията Air Max 95. Можем да ги използваме за комбиниране с други неонови елементи в аутфита ни!

Въпреки че беше дъждовен ден в края на ноември, се чувствах страхотно в избрания от мен аутфит. Кецовете Air Max 95 са много удобни и стабилни. Можех да стоя в тях цял ден без проблем. На всичкото отгоре те са много издръжливи, добре изработени и имат отлично сцепление на всякакви повърхности. Тук може да се види гениалността на Лозано и той инстинктивно внесе малки нотки на Nike ACG; недекларирани, но забележими. Ретро шрифтът на надписа напомня за 50-годишнината на Nike от иновациите, въведени в индустрията.

Избрах да ги нося със спортен сет Nike, подплатен с полар за максимален комфорт на открито. Това, което е наистина готино за мен е, че дизайнът на Air Max 95 е толкова игрив, че всяка година излизат нови версии с цветови комбинации за всеки вкус.

Намерете Air Max 95 Black/White/Blue или цялата гама Air Max 95 в различни цветове в магазините на Buzz или онлайн.

 

Бъдете готини,

El Nino

Подобни статии