Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
07.12.2022.

ACBC EVERGREEN: В крак с модните и екологични тенденции

Хей хора!

 

Като начало, нека се опознаем - казвам се Iva Šćekić и наскоро станах член на Buzz Crew. Като човек, който обожава културата на кецовете, аз съм много развълнувана да бъда част от тази история. Манията ми по кецовете расте с възрастта, така че в шкафа ми за обувки можете да намерите различни силуети в размери от 39 до 41. Ако случайно кецовете ме спечелят от пръв поглед, дори не ме интересува дали са подходящия размер - взимам дори ако са размер или два по-големи. Нося ги при всеки повод и те са задължителна част от моя стил. Поради забързаното темпо и многото дейности през деня, за мен е важно обувките да са удобни, каквито в повечето случаи са. Но признавам, че в колекцията ми има кецове, които ме привлякоха само с визията си и на които не можах да устоя, затова трябваше да ги имам, независимо че може и да не са от най-удобните.

Наскоро бях развълнувана от новината, че нова марка кецове пристигна в Buzz. ACBC е име, за което със сигурност сте чували, ако сте фен на устойчивата мода. Техните кецове са уникални именно заради производствения процес, базиран на биоразградими и рециклирани материали. Не само подметката, но и всеки детайл от тези маратонки е получен от възобновяеми източници. Удивително, нали?

 

Аз съм много отворена към различните стилове и често обичам да експериментирам - от дизайнерски модели до спортни класики. За днешния аутфит избрах кецове ACBC Evergreen, създадени в сътрудничество с известната модна марка Alexander Smith. Занимавам се с мода от дете, модел съм от много години и съм запозната с различни дизайнерски модели. Определено мога да кажа, че комбинацията от комфорт и дизайн на тези маратонки е топ. Една от по-полезните информации за мен, като голям колекционер, е, че тези маратонки са направени от устойчиви и 100% естествени, неживотински материали.

Моделът ACBC Evergreen е унисекс и лесно ще се впише в различни стилове, както за момчета, така и за момичета. Със сигурност ще ги нося с много аутфити и е много възможно скоро в колекцията ми да има друг цвят от този модел.

Можете да намерите кецовете Evergreen, както и други модели на ACBC във всички магазини на Buzz или онлайн.

 

Iva

 

 

Подобни статии