Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
21.12.2022.

Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy

Хей, банда, ето че зимата е вече тук, а аз отново съм с вас в Buzz Crew, за да ви разкрия моите находки за сезона. Най-сетне си имаме снежна обстановка, която със сигурност влияе на настроението и избора ми на дрехи и цветове.

Днес обръщам внимание на акцентите в облеклото, които няма как да останат незабелязани. Започвам от мрежестата подметка и дискретните розови елементи на Reebok Hexalite Legacy, които освен че изглеждат много яко, гарантирам ви, че ще ви върнат в детството, когато с лекота вместо да стъпваме, подскачахме на всяка крачка. Е, с Reebok Hexalite Legacy е същото, защото Hexalite ви дава усещане за пружиниране, като омекотява петите ви, докато вървите. И най-якото е, че никой няма да ви гледа странно по улиците.

Аз ги комбинирах с дънки и суитчър отгоре, но вие можете да експериментирате, защото са много лесни за носене и още по-лесни за снимане.

Като любител на зимните спортове, в селекцията ми днес попадна и якето MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, което е подходящо не само за планината, но и е перфектно за градската среда. Особено с тези температури навън, не бих си и помислила да изляза без да съм подобаващо подготвена – или иначе казано, като полярна мечка за Северния пояс.

Няма да излъжа, ако ви кажа, че в избора си и на зимни дрехи обаче търся не само комфорта, а и онези малки детайли – закачки, които веднага грабват вниманието ми и са способни да превърнат дадения модел в мой тотален фаворит. В якето MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT това беше ето точно тази вътрешна нашивка с комикс „А Happy life” – е, как да не те спечели веднага? Признайте си, че и вие имате такива малки закачки, който автоматично ви грабват и ви карат да се влюбите.

Това беше от мен, приятели. Надявам се моя стайлинг да ви е харесал, а сега ви оставям да си помечтаете за снега в планината и да се върнете към детските спомени, когато подскачахме на воля по улиците. Още го можем с Reebok Hexalite Legacy.

Може да намерите Reebok Hexalite Legacy и целия ми аутфит в магазините на Buzz или онлайн.

Ваша Akasha

 

Подобни статии