Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.12.2022.

PUMA MAYZE STACK TAKES IT TO A WHOLE NEW LEVEL

Здравейте, хора!

Това е първата ми история в блог като част от Buzz Crew. Казвам се Зорица, но тези, които ме познават, ме наричат Zoka. Като всяко момиче и аз съм голям фен на модата и модните тенденции, а кецовете са моята страст.

Днес, моделът PUMA Mayze stack привлече вниманието ми. Не можах да реша кой нюанс, затова го взех и в двата варианта, White Vaporous Grey и Rose Quartz. PUMA Mayze Stack изведе кецовете на съвсем ново ниво, буквално. Отличава се със супер голяма подметка и горна част, вдъхновена от някои от най-емблематичните модели на Puma. Хареса ми всичко в тези кецове, а те привлякоха и вниманието ми.

Моделът PUMA Mayze stack пасва идеално на няколко аутфита, а днес съчетах Puma Mayze Stack "White Vaporous Grey" със суичър Puma infuse с цип и панталони Puma infuse с широки крачоли, както и с гащеризон New Balance с висока яка, която ви дава комфортно усещане, както и модерен външен вид. Съчетах Puma Mayze Stack "Rose Quartz" с панталон и суичър New Balance, които се вписаха идеално в комбинацията.

Това е всичко от мен за сега. Надявам се изборът ми да ви е харесал. Можете да намерите моята комбинация в магазини Buzz, както и в онлайн магазина.

Пожелавам ви Щастлива Нова Година. Ще се видим догодина.

До следващия път,

@Zokaaaaa…

Подобни статии