Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black

Здравейте хора!

 

Аз съм Ваня Вукович. Животът ми в социалните медии започна преди няколко години с канала ми в YouTube и създаването на някои от първите видеа. Днес можете да следите съдържанието, което публикувам в YouTube, Instagram и TikTok.

Радвам се, че най-накрая получих шанса да ви покажа новите си любими кецове. Когато ги видях на витрината, веднага привлякоха вниманието ми и исках да ги имам. Имаше различни цветове, но аз се спрях на любимия оранжев.

Кецовете, за които пиша, принадлежат към моите топ 3 модели Air Max и това е Nike Air Max Dawn.

Революционната Air технология за първи път оживява през 1978 г., през 1987 г. Air Max 1 дебютира с видима въздушна камера, даваща на феновете повече от усещане за въздушно омекотяване – тя се превръща във видима въздушна подметка. Оттогава следващото поколение кецове Air Max се превърнаха в хит сред спортисти и колекционери, предлагайки удивителни цветови комбинации.

С ДНК водещо към атлетиката, Air Max Dawn е направен от най-малко 20% рециклиран материал. Синтетичният велур и други материали съчетават винтидж настроението за бягане със свежи детайли. Омекотяването на Nike Air гарантира добро ви настроение през целия ден.

Освен това ми харесва, че този модел кецове предлагат богат избор от аутфити, с които можете да ги съчетаете. Могат да се носят за тренировка и да се комбинират за ежедневието.

Смятам, че оранжевият нюанс на този модел маратонки е абсолютен хит този сезон и определено мога да кажа, че оранжевото е новото черно!

Може да намерите Air Max Dawn в най-близкия магазин на Buzz или онлайн.

 

Vanja

 

Подобни статии