Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.02.2023.

Cold Story Short

Проба, 1, 2! Чуваме ли се?
 

Здравейте, хора!

Наистина не знам откъде да започна, затова реших, че може би е най-добре да започна отначало! Казвам се Михайло Ристанич, живея в областния код 021 и хората ме познават предимно с прякора ми Story. Използвам възможността да се представя като нов член на Buzz Crew! Прекалено добре, ще кажа!

 

Моята любов е танцът. Занимавам се с брейк от 12 години. Горд съм да кажа на всеки, който не знае, че брейкденсът е част от Олимпийските игри в Париж през 2024 г.! И така, аз съм човек от хип-хоп културата. Като танцьор, DJ и MC просто се влюбих в кецовете и тяхната културата, защото това е част от личния стил на всеки. Танцьорите винаги имаха най-новите кецове. Хората от старата школа твърдят, че хип-хоп културата трябва да има пети елемент, МОДАТА! Стилът винаги е важен във всичко. Има смисъл, нали?

Днес искам да ви покажа нещо, което задължително присъства в моята колекция. Наскоро празнувахме 40 години от появата на модела Air Force 1 и наистина не знам какво би ме предпазило от студа, дъжда и снега, освен ако Nike Lunar Force 1 Duckboot не произлизаха от Force 1. Още причини за празнуване, ако питате мен.

С някои модели това е просто любов от пръв поглед. Купих първия си чифт преди около 6 години, веднага щом ги видях в първия магазин на Buzz в Нови Сад, на улица Zmaj Jovina. Тъй като винаги съм в движение, комфортът наистина играе голяма роля в избора ми. Още тогава си загубих ума по тях, наистина не очаквах едни от най-меките и удобни подметки създавани някога. В същото време в по-големи и по-леки обувки.

Знаете ли, студените душове, сауните и подобни дейности никога не са били проблем като част от упражненията. Въпреки това, аз съм малко зиморничав по природа, какво да правя?! Ако нямам качулка на ушите и кецове, устойчиви на ниски температури, не искам да излизам навън, въпреки че обичам всеки сезон. Duckboot е любов, така че зимата за мен не съществува.

 

След всички тези години те успяха отново да ме изумят. Lunar Force 1 са още по-леки и удобни този сезон и можете да ги носите с всичко. Бизнес среща, разходка в парка, фитнес или бърз чай с приятел – вървят с всичко!

В брейкденса има поговорка, че не е важно какво правиш, а как го правиш. Следвам същата философия, когато става дума за стила, защото всички имаме горе-долу еднакъв избор. Но не става дума за това какво носите, а как го носите! Любопитно ми е как носите чифта си Lunar Force 1 Duckboot?!

 

Mihailo

 

 

Подобни статии