Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Хей, банда,

Супер щастлив съм да ви кажа, че съм отново тук и вече съм част от най-якото crew – това на BUZZ, така че ще се виждаме често с вас. А днес съм готов да ви пренеса в моя свят на танци и музика и заедно да се върнем назад във времето с adidas Ozelia.

adidas Ozelia е един от култовите модели, който носи и носталгията по дръзкия дух на 90-те. А аз, макар да съм поколение Z, или GEN Z, както повечето хора ни наричат, се припознавам и с поп културата на 90-те години, когато street style-а е бил във своя вихър. Тогава излизат едни от най-яките парчета за танци, които остават популярни и до днес.

Кецовете adidas Ozelia също носят ДНК-то на 90-те, но съчетават ретро усещането с модерните технологии, като омекотена междинна подметка и adiPRENE®. Тя абсорбира силата на удара върху петата и намалява натоварването върху ставите, което знаете – при танците е супер важно, за да мога с лекота да правя всички движения, които искам.

 

Освен, че са супер удобни и дават много добро сцепление, adidas Ozelia ме спечелиха и с дизайна си. Комбинацията от различни материи е нещо, което винаги много ме и е допадало, а тук си пасва и много яко с камуфлажните елементи.

Аз лично го съчетах с този екип на adidas Ozworld и любимата ми шапка, за да завърша аутфита си в моят стил.

А ако и ти си от онези ретро фенове, които уважават смелите дизайнерски решения, можеш да откриеш adidas Ozelia в магазините на BUZZ или онлайн тук.

 

Подобни статии