Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Здравейте хора.

Отново съм аз, този път реших да ви запозная с новия ми любим модел Air Max Furyosa на Nike.

От пръв поглед този модел привлече вниманието ми, като се започне от дизайна, силуета и най-вече цветовата гама и със сигурност ще бъде част от моето ежедневие тази пролет.

Nike Air Max Furyosa, въпреки че външният вид на кецовете е вдъхновен от обувките за бягане, този модел принадлежи към категорията Lifestyle. Комфортът е на високо ниво, а при целодневно носене ще се справи безпроблемно с ежедневните ви предизвикателства.

Влезте в модата от деветдесетте и станете икона на стила на 21 век. Смелост, оригиналност и удобство са синоним на модела Nike Air Max Furyosa.

Вълнообразните линии на горната част на кеца се отличават с богата комбинация от материали, като дишаща мрежа и TPU детайли. По-голяма опора за крака, по-широка предна част, междинна подметка от пяна и сигурна опора за глезена гарантират перфектно прилягане. Двойните връзки, които минават отпред към петата, ви позволяват да завържете идеално обувката по необичаен начин. Бъдете смели и спонтанни и изразете собственото си отношение в елегантния силует на този модел.

Това, което най-много ми хареса в модела на Nike Air Max Furyosa, е че могат да се комбинират буквално с всяка дреха. Те със сигурност ще бъдат част от аутфитите ми през пролетния сезон.

Надявам се да ви хареса как го комбинирах. Този модел Nike Air Max Furyosa се предлага във всички магазини на Buzz, както и онлайн.

До следващия път,

Zoka.

Подобни статии