Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.03.2023.

CLASSIC AND TRENDY: adidas Nizza platform

Здравейте на всички, отново съм тук, за да ви запозная с новия модел от BUZZ, който привлече вниманието ми. Първият път, когато видях кецовете adidas NIZZA, се сетих за две думи, КЛАСИЧЕСКИ И МОДЕРИ.

Всички вече знаете колко предпочитам комфорта, а с кецовете adidas Nizza комфортът на платформата и eva пяната в средната част на подметката, преминаха на по-високо ниво.

Знаете когато сте привлечени от нещо и не можете да откъснете очи от него? Когато изведнъж пожелаете това, което дори не сте знаели, че искате, и сега, когато е пред вас, комбинирате всичките си тоалети с него? И разбирате, че отива на всичко.. на панталони, рокли, спортен сет... И после ги обличате. и възкликвате.... това е..

Модерни кецове, готови за бързо излизане от вкъщи, разходки, пазаруване, питие с приятели... Носете ги и пренесете всеки свой аутфит на следващото ниво.

Новите adidas Nizza със сигурност се превръщат в новите ми любими кецове, тъй като ми дават свободата да изразявам себе си по най-добрия начин и да изследвам нови модни хоризонти, като същевременно поддържам дух на релакс.

Така че бързо ги поръчайте онлайн или тичайте до най-близкия магазин на Buzz и се уверете, че този модел е създаден за вас и пролетните дни.

Ваша Adna!

Подобни статии