Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Хей хора!

Въпреки че предишните ми истории бяха посветени на Nike, мисля, че си струва да спомена, че този сезон adidas завладява улиците с нова колекция. Днес ще пиша за чифта, който нося най-много напоследък - и който ме изуми!

За да си представим визуално този модел кецове, нека се върнем няколко години назад. На 12 декември 2015 г. беше пусната първата партида от adidas NMD - и NMD превзе градските улици по целия свят. Модерен силует, изработен с най-новите технологии, отдава почит на емблематичните кецове adidas, като Micro Pacer, Rising Star, Boston Super. Днес adidas развива същата идея и като си играе с прозрачността, представя NMD_V3!

Когато избирам нови кецове, за мен е важно да мога да ги съчетая с моя стил на обличане и абсолютно всичко върви с цветовата гама на новите NMD_V3. Трябва да отбележа, че пяната boost ги прави невероятно удобни. Сигурен съм, че ще им се насладите сега, когато идват по-топли дни и докато сте навън от зори до здрач! Материята, от която са изработени, е много гъвкава и пасва идеално на краката ви.

adidas NMD_V3 е модел, който определено ще добави индивидуален щрих към пролетните ми аутфити. Не изпускайте и вашия чифт, така че побързайте към най-близкия магазин на Buzz - или поръчайте онлайн.

До следващото блог стори,

Vanja

Подобни статии