Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.03.2023.

Тake It Back To Y2K With the ADI2000!

Хей,

Аз съм Джорджеску, влогър за кецове на пълен работен ден. За първи път пиша в блога на Buzz като част от Crew-то и съм супер развълнуван да споделя с вас мислите си за най-готините и свежи кецове в момента.

Днес се пригответе за новия чифт Adi2000 “Core Black & Core White”! Въплъщавайки елементи от скейт света, този чифт демонстрира елегантни детайли - реализирани с рециклирани материали. Вдъхновени от смелостта на началото на 20-те години и инжектирани с ДНК-то на скейт ерата, в разнообразна цветова палитра, тези кецове ще ви накарат да повярвате, че са направени следвайки вашите желания.

По-удобни, отколкото бихте си представили, лесни за носене и подходящи за всякакви ежедневни аутфити – това са основните характеристики на Adi2000 “Core Black & Core White” . Дори ако искате да го носите с градски сет, с чифт широки дънки и тениска или по-удобен, едноцветен стил, този обужки са задължителени за гардероба ви. Това, което прави този чифт перфектен за всяки аутфит и събитие, са минималистичният дизайн, със сложни детайли, разположени върху горните части, неутралните цветове и използваните първокласни материали.

Мисля, че този ретро-футуристичен коктейл е изключително готин и характерен. Без нужда от смели цветове, този чифт със сигурност ще ви завладее!

Избрах да съчетая този чифт с 2 аутфита и вярвам, че пасва идеално и на двата!

Първият аутфит показва чифт широки дънки, бяла обикновена тениска и худи adidas, а вторият аутфит включва този спортен сет.

 

В заключение, Adi2000 е на върха на моя списък и скоро ще бъде на върха на списъка и на страстните колекционери на кецове!

Adi2000 “Core Black & Core White” е наличен в магазините на Buzz или онлайн, така че можете лесно да намерите идеалното за вас. BUZZ, бъди епичен, носи кецове!

До скоро!

 

Подобни статии