Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.03.2023.

Тake It Back To Y2K With the ADI2000!

Хей,

Аз съм Джорджеску, влогър за кецове на пълен работен ден. За първи път пиша в блога на Buzz като част от Crew-то и съм супер развълнуван да споделя с вас мислите си за най-готините и свежи кецове в момента.

Днес се пригответе за новия чифт Adi2000 “Core Black & Core White”! Въплъщавайки елементи от скейт света, този чифт демонстрира елегантни детайли - реализирани с рециклирани материали. Вдъхновени от смелостта на началото на 20-те години и инжектирани с ДНК-то на скейт ерата, в разнообразна цветова палитра, тези кецове ще ви накарат да повярвате, че са направени следвайки вашите желания.

По-удобни, отколкото бихте си представили, лесни за носене и подходящи за всякакви ежедневни аутфити – това са основните характеристики на Adi2000 “Core Black & Core White” . Дори ако искате да го носите с градски сет, с чифт широки дънки и тениска или по-удобен, едноцветен стил, този обужки са задължителени за гардероба ви. Това, което прави този чифт перфектен за всяки аутфит и събитие, са минималистичният дизайн, със сложни детайли, разположени върху горните части, неутралните цветове и използваните първокласни материали.

Мисля, че този ретро-футуристичен коктейл е изключително готин и характерен. Без нужда от смели цветове, този чифт със сигурност ще ви завладее!

Избрах да съчетая този чифт с 2 аутфита и вярвам, че пасва идеално и на двата!

Първият аутфит показва чифт широки дънки, бяла обикновена тениска и худи adidas, а вторият аутфит включва този спортен сет.

 

В заключение, Adi2000 е на върха на моя списък и скоро ще бъде на върха на списъка и на страстните колекционери на кецове!

Adi2000 “Core Black & Core White” е наличен в магазините на Buzz или онлайн, така че можете лесно да намерите идеалното за вас. BUZZ, бъди епичен, носи кецове!

До скоро!

 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći
Trenutno nema komentara

Подобни статии